Didi Kempot – Banyu Langit MP3

35 views

Download lagu Didi Kempot – Banyu Langit MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Didi Kempot - Banyu Langit bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Didi Kempot - Banyu Langit berada dibawah.

Detail Lagu
Artist:
Title:Banyu Langit
Album:Kasmaran - Koploan.org
Durasi:5:01 min
Filesize:4.63 MB
MP3 Quality:Audio: mp3, 192 kb/s
Encoded by:Planetlagu
Bila kamu mengunduh lagu Didi Kempot – Banyu Langit MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Didi Kempot - Banyu Langit belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Kasmaran - Koploan.org, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Alika, untuk mendukung Didi Kempot - Banyu Langit di semua charts dan tangga lagu Indonesia.
Lirik LaguSworo angin, angin sing ngreridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi
suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi

Ngalemo, ngalem neng dodoku
tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo, ngalemo neng aku
ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit sing ono nduwur kayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
melu krungu swaramu ngomongke lopo
Ademe gunung merapi purba
sing neng langgran Wonosari Yogyakarta

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis teles ono klambi iki
jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis nggedhineng nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso bali

Ademe gunung merapi purbo
melu krungu suaramu ngomongke lopo

Ademe gunung merapi purbo
sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti seprene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane
Lagu Terkait
Kumpulan Lagu Campursari Didi Kempot Terbaru + Lengkap 2018DOWNLOAD