Nella Kharisma – Konco Mesra MP3

105 views

Nella Kharisma – Konco Mesra MP3

Download lagu Nella Kharisma – Konco Mesra MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Nella Kharisma - Konco Mesra bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Konco Mesra berada dibawah.

Detail Lagu
Artist:
Title:Konco Mesra
Album:The Best Nella Jaran Goyang
Durasi:6:13 min
Filesize:5.76 MB
MP3 Quality:Audio: mp3, 192 kb/s
Encoded by:Planetlagu
Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Konco Mesra MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Konco Mesra belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album The Best Nella Jaran Goyang, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Alika, untuk mendukung Nella Kharisma - Konco Mesra di semua charts dan tangga lagu Indonesia.
Lirik Laguyen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
Lagu Terkait
Nella Kharisma – Tewas Tertimbun Masa Lalu MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Tresno Mergo Bondo (OM Jitunada) MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Ojo Sepaneng (Duta Nirwana) MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Sing Biso Pisah (Hip-Hop Jawa) MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Ninja Opo FU MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang (Duta Nirwana) MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Stel Kendo (OM Jitunada) MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Sebelas Duabelas MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Pacarmu Sanjipak (Izul Musik) MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Aku Mati Roso MP3DOWNLOAD