Nella Kharisma – Tewas Tertimbun Masa Lalu MP3

54 views

Nella Kharisma – Tewas Tertimbun Masa Lalu MP3

Download lagu Nella Kharisma – Tewas Tertimbun Masa Lalu MP3 dapat kamu download secara gratis di Planetlagu. Details lagu Nella Kharisma - Tewas Tertimbun Masa Lalu bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Tewas Tertimbun Masa Lalu berada dibawah.

Detail Lagu
Artist:
Title:Tewas Tertimbun Masa Lalu
Album:Nella Special NDX A.K.A
Durasi:4:31 min
Filesize:10.34 MB
MP3 Quality:Audio: mp3, 192 kb/s
Encoded by:Planetlagu
Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Tewas Tertimbun Masa Lalu MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Tewas Tertimbun Masa Lalu belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Special NDX A.K.A, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Alika, untuk mendukung Nella Kharisma - Tewas Tertimbun Masa Lalu di semua charts dan tangga lagu Indonesia.
Lirik Lagukoe tau ning uripku, tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan, mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

duh koe wong bagus isih urip ono ning atiku
aku ra iso lilo lungomu ra bakal tak tompo
koyo gedening ombak segoro ning laut kae
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine

nalikone isih urip madep mantep bebarengan
janji-janjimu palsumu saiki dadi kenangan
putih-putih rembulan padang-padange lintang
tiada yang lain cintaku untukmu sayang

aku ra iso lali, udan grimis sing dadi saksi
durung sempet tak rabeni, janjimu wis tok blinjani


koe tau ning uripku, tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan, mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
janji jaman semono koe bakal prasetyo
aku ra iso lilo sampeyan medot tresno
manut karep wong tuo, nggandeng lanangan liyo

loro rasane ati, sampeyan ingkar janji
mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
mung siji dongaku koe bali marang awakku
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

aku ra iso lali, udan grimis sing dadi saksi
durung sempet tak rabeni, janjimu wis tok blinjani

koe tau ning uripku, tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan, mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

koe tau ning uripku, tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan, mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang
Lagu Terkait
Nella Kharisma – Ninja Opo FU MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Pulang Malu Tak Pulang Rindu MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Goyang Walang Kekek (OM Sera) MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Madu MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Ojo Sepaneng (Duta Nirwana) MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Cerita Anak Jalanan (Duta Nirwana) MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Cerita Anak Jalanan (New Arista) MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Indah Pada Waktunya (New Arista) MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Sawangen MP3DOWNLOAD
Nella Kharisma – Lanange Jagat MP3DOWNLOAD